Вітаю постійних та нових читачів блогу. Надіюсь, що розміщені тут матеріали будуть для Вас цікавими і корисними!

2022-02-25


Звертаюсь до учнів, батьків, інших учасників освітнього процесу комунального закладу «Водянська ЗШ І-ІІ ступенів».

Відповідно до розпорядження голови Компаніївської селищної ради з 24 лютого 2022 року  наш заклад, як і усі заклади освіти громади, переведено на дистанційне навчання. 

У цей нелегкий для України час ми повинні  стати пліч-о-пліч, щоб протистояти ворогу. Кожен з нас  зобов’язаний  зробити все можливе, щоб агресор не досяг своєї мети. Сьогодні ця мета -  залякати українців, посіяти паніку й  розбрат, змусити стати на коліна та здатись. 

Шановні батьки! Спокій ваших дітей залежить  від вас у першу чергу. Дитина, що бачить мамині сльози та страх, не може бути спокійною, тож найголовніше для збереження психологічного здоров'я дітей – намагатися по можливості зберігати звичний спосіб життя, режим навчання та відпочинку. Просимо контролювати  місце перебування дітей, заборонити залишати місце проживання без вашого відома, а також перебування поза домом у вечірню пору доби.

 Навчання, читання літератури, виконання шкільних завдань – це ті справи, які відволічуть дитину, займуть її час з максимальною користю, допоможуть зберігати стабільний психологічнй стан. 

Підтримайте вчителів у їх роботі, допоможіть дітям налагодити режим навчання та відпочинку, зв'язок з вчителями, участь в уроках-відеоконференціях. Таким чином діти отримають психологічну підтримку й від вчителів та однокласників, зможуть переключитися із сумних думок на продуктивну діяльність. 

Віримо в Збройні Сили України, підтримуємо  нашу армію, волонтерів та добровольців! 

Користуємося тільки офіційними джерелами інформації,  гуртуємося, єднаємося, пильнуємо та зберігаємо спокій!

                                                                                                

Немає коментарів:

Дописати коментар