Вітаю постійних та нових читачів блогу. Надіюсь, що розміщені тут матеріали будуть для Вас цікавими і корисними!

2017-02-17

Завершено тиждень математики та економіки.
Протягом тижня учнями 5-11 класів було складено 15 віршів про математику, випущено 19 буклетів на відповідну тематику, написано 17 творів "Якби я був мільйонером", створено 9 стінгазет, оформлено 6 виставок, намальовано 29 малюнків. У скриньку відповідей опущено 66 листів з розгаданими загадками, кросвордами, ребусами.

Фото можна переглянути на сторінці "Фотогалерея з тижня математики".

Авторами віршів стали : Житарюк Юрій, Дибенко Анастасія, Луговський Віталій, Гай Наталія, Корнюша Дар'я, Костіва Наталія, Азза Катерина, Бабак Катерина, Гардась Богдан, Комзолова Мар'яна, Обрежа Марія, Пахолко Василь. Найкращі  вірші та інші матеріали можна переглянути на сторінці "Тиждень математики  та економіки у школі".
 У творах, "Якби я був мільйонером", учні відверто писали про свої мрії: купити яхту, автомобіль, поїхати на море. Та вражало те, що більшість із учасників витратили б кошти на благодійність, на допомогу людям похилого віку та тим, що зазнали війни; на придбання обладнання у кабінети математики, фізики, хімії у школі; на збереження природи, на створення притулків для безпритульних тварин, на розбудову села. В одній із робіт, навіть, запропоновано створити фонд "Математика". Також діти мріють допомогти ворогам, щоб вони стали людянішими, добрішими і перетворились на друзів. Читаючи шедеври дітлахів, радію: "Росте розумне, добре, відверте, наділене чуттєвістю і доброзичливістю, покоління"

Немає коментарів:

Дописати коментар